Centrul de limbi straine Avanti Training Center ofera cursuri de limba germana cu predare online sau la sediul companiilor.

Ce beneficii ar putea avea pentru tine faptul ca esti fluent in limba germana?
In cazul in care nu stiai deja, exista suficiente motive pentru a invata ”limba lui Goethe”.

Curs de limba germana pentru adulti Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad (incepatori, intermediari si avansati) online via Skype si la sediul companiilor

De ce sa inveti limba germana

 • Daca ai de-a face cu parteneri de afaceri vorbitori de limba germana, rata ta de succes va creste exponential cand vei incepe sa comunici cu acestia in limba germana
 • Poti aspira la un job foarte bine platit pentru care limba germana este un must si un avantaj major, nu doar in tara noastra, dar si in strainatate
 • Poti avea acces la invatamantul universitar din Germania, deoarece in aproape toate facultatile nu exista taxa de scolarizare; poti avea acces la  burse de studiu.

Vei avea ocazia sa iti imbunatatesti nu numai locul de munca, dar vei reusi sa comunici cu deplina incredere in orice situatie din viata reala.

 • Vei avea parte de experiente unice in cadrul calatoriilor de afaceri sau in vacante oriunde se vorbeste limba germana: Germania, Austria, Liechtenstein, Elvetia, Belgia, Luxemburg dar si in Danemarca, Ungaria sau Polonia.
 • Daca iti place sa calatoresti poti incerca meseria de ghid turistic deoarece anual, mii de turisti vorbitori de limba germana ne viziteaza tara si asteapta sa fie indrumati spre cele mai frumoase obiective turistice
 • Poti avea acces la continut unic, deoarece aproape 6% din totalul website-urilor sunt scrise in limba germana si deci o noua lume virtuala asteapta sa fie descoperita pentru cei care vorbesc aceasta limba
 • Daca deja stapanesti engleza, nu iti va fi deloc dificil sa inveti limba germana deoarece cele doua fac parte aceasi familie de limbi straine.

Vei reusi sa comunici cu parteneri sau clienti din alte tari si vei avea posibilitati nelimitate de a te afirma profesional.

Cursurile noastre de limba germana se adreseaza in special adultilor, de la nivel elementar pana la nivel avansat si acopera diverse domenii de interes si limbaje specializate.

Ce iti oferim noi

 • Curs demonstrativ GRATUIT de 30 de minute (online via Skype sau la sediul companiei tale)
 • Cea mai buna echipa de traineri certificati cu indelunga experienta in domeniul predarii limbilor straine
 • Continut de curs personalizat nevoilor si nivelului fiecarui cursant, cu accent pe dezvoltarea abilitatilor de vorbire
 • Activitati lingvistice diversificate, care sa mentina interesul cursantului
 • Acces la biblioteca noastra virtuala cu resurse de la cele mai renumite edituri in domeniul educatiei – manuale, caiete de lucru, carti de gramatica, resurse audio-video
 • Solutii practice pentru o invatare mai rapida si mai eficienta
 • Explicatii clare, o abordare interactiva, metode moderne de predare si rabdare in transmiterea informatiei
 • Recomandari si feedback constructiv care sa incurajeze procesul de asimilare
 • Dialog constant, solutii prompte si practice
 • Material de studiu individual bazat pe informatia parcursa la fiecare sedinta
 • O experienta unica de invatare, avand ca scop aducerea studentului la nivelul dorit de acesta si exersarea situatiilor de comunicare din viata reala.

Curs de limba germana gratuit!

Programeaza acum un curs demo gratuit (30 min) si te vom ajuta sa-ti afli nivelul de cunostinte.
Afla acum - de ce AVANTI TRAINING CENTER este alegerea perfecta pentru tine!

Cursuri de limba germana - domenii speciale

Germana Generala – Conversatie si vocabular

Curs limba germana generala - conversatie, vocabular, socializare

Cursul de germana generala include limbaj de zi cu zi luat din diverse situatii din viata reala: diverse discutii in familie sau cu prietenii, la cina, la cumparaturi, pe aeroport, pe strada, in corespondenta sau la telefon, etc.

Fiecare curs se axeaza pe dezvoltarea abilitatilor esentiale: ascultare, citire, vorbire si scriere iar activitatile sunt deosebit de interactive, incluzand structuri gramaticale, vocabular specific, precum si exersarea pronuntiei.

Vom incerca asimilarea de noi expresii si vocabular cat mai diversificat, focusul ramanand utilizarea acestora contextualizat si intelegerea structurilor gramaticale prin suficienta repetitie.

Germana Business – Germana pentru afaceri

Curs limba germana business - Limba germana pentru afaceri

Cursul de germana pentru afaceri include limbaj din cadrul intalnirilor de afaceri, prezentarilor, conferintelor, negocierilor, sau corespondenta de afaceri (email-uri, rapoarte, descrieri sau specificatii produse, etc) dar si terminologie economico-financiara, vanzari, management, marketing sau publicitate, etc.

Activitatile si abordarea noastra sunt cat se poate de interactive, moderne si interesante pentru a starni si mentine interesul si a te ajuta sa inveti cu reala placere.

Progresul si satisfactia nu se vor lasa indelung asteptate.

Germana Juridica – limbajul avocatilor, juristilor, notarilor, etc.

GERMANA JURIDICA – LIMBAJUL AVOCATILOR, JURISTILOR, NOTARILOR, ETC.

Cursul de germana juridica cuprinde vocabular si expresii specifice din numeroase documente sau articole de specialitate sau domenii cum ar fi: drept comercial, dreptul muncii, drept civil (contracte si obligatii), dreptul mediului, dreptul concurentei, drept international, dreptul proprietatii intelectuale, drept penal, dreptul familiei, etc.

Acest curs de germana juridica se adreseaza acelor persoane care folosesc limba germana in contexte specializate cum ar fi – avocati, juristi, notari, consultanti, studenti la drept, etc.

Germana Medicala – Pentru cei ce-si doresc o cariera in domeniul medical

Curs de limba germana medicala - engleza pentru medici si asistenti

Cursul de germana medicala contine limbaj medical cum ar fi: generalitati despre fiecare ramura, consultarea pacientilor, anamneza, examinarile clinice si paraclinice, completarea foilor de observatie, abrevieri medicale, articole de specialitate, descrierea de proceduri medicale des intalnite, conferinte si prezentari pe diverse teme, studii de caz, rapoarte si articole din jurnale medicale, etc.

Acest curs de limba germana medicala se recomanda persoanelor din domeniul medical cum ar fi – medici, studenti la medicina, medici rezidenti, asistenti medicali, asistenti sociali si alte persoane care doresc sa invete limba germana, domeniul medical.

Germana Interviu – Pregatire pentru interviu

Curs de limba germana pentru interviu de angajare - pregatire interviu germana

In acest curs ne vom axa si vom simula discutia din cadrul oricarui interviu de angajare, prin exersarea celor mai des-intalnite intrebari pentru interviul de angajare in limba germana.

Impreuna, vom ajunge la cel mai bun raspuns pe baza experientei si domeniului profesional pe care il vom repeta suficient de mult incat sa ajungem la fluenta si increderea necesara.

Vom aborda intrebari cum ar fi experienta ta profesionala, punctele forte sau slabe, situatii ipotetice sau modul in care ai abordat sau ai gestionat anumite situatii din trecut.

Gasirea unui loc de munca mult mai bun depinde de multe ori de stapanirea la un nivel fluent a limbii germane si abilitatea de a sustine un discurs cat mai natural fara ezitari sau pauze lungi si incomode.

Interviul in limba germana este singura ta sansa de a te departaja clar de ceilalti candidati iar atitudinea si fluenta ta in discurs te vor aduce mai aproape de a obtine job-ul mult visat.

Germana Examen – ZD, GDS, TestDaF si altele

Curs de limba germana pentru examen - Zertifikat Deutsch (ZD), GOETHE-ZERTIFIKAT, Großes Sprachdiplom (GDS), Zertifikat Deutsch für den Beruf sau TestDaF

Acest curs se focuseaza pe pregatirea efectiva pentru examene standardizate internationale – ZD, ZMP, ZOP, ZDFB, PWD, TestDaf si altele.

Certificatele obtinute in urma examenelor au recunoastere internationala.

Cursurile de pregatire organizate la Avanti Training Center in vederea sustinerii acestor examene se axeaza atat pe perfectionarea cunostintelor de limba (intelegerea limbii vorbite, intelegerea unui text scris, abilitatea de a comunica fluent, capacitatea de a comunica oral si abilitatea de a redacta un text scris) cat si pe cunoasterea metodologiei specifice fiecarui examen in parte.

Deoarece aceste examene sunt deosebit de complexe, si pregatirea pentru sustinerea lor este necesar sa fie cat mai riguroasa.

Fiecare tip de examen si fiecare nivel are subtilitatile si cerintele sale specifice insa impreuna vom descoperi care sunt acestea si le vom asimila pas cu pas.

Cursurile de pregatire pentru examenele de limba germana folosesc metodologii si materiale (manuale, exercitii, teste) de ultima ora, publicate in strainatate si concepute exact pentru acest tip de pregatire iar profesorii au indelungata experienta.

Germana Tehnica – Pentru personal calificat

Curs de limba germana tehnica - engleza pentru ingineri si personal calificat

Cursul de germana tehnica cuprinde termeni de specialitate din domenii specifice, de exemplu: industria construcțiilor, IT, petroliera, aeronautica, prelucrarea lemnului, transport, comunicare, logistica, etc.

Vom aborda limbaj tehnic utilizand diverse resurse de actualitate si atent alese care sa raspunda punctat nevoilor tale. Subiectele dezbatute se axeaza pe cele mai des-utilizate tehnologii si specializari diverse.

Acest curs te va ajuta sa poti comunica eficient si cu incredere cu furnizori, clienti sau parteneri, sa intelegi specificatii tehnice, sa poti descrie operatiunile unui aparat sau stadiile de productie dar si sa numesti instrumente si echipamente.

Vom ajunge sa intelegem mai bine ideile principale din diverse descrieri, rapoarte sau specificatii tehnice si chiar vom reusi sa ascultam detalii specifice ca apoi sa initiem conversatii sau dezbateri.

Germana Hoteliera – Pentru personal hotelier

Curs de limba germana pentru personal hotelier si de deservire

Acest curs acopera vocabular specific din industria hoteliera si catering si se adreseaza in special staff-ului cum ar fi: bucatari sefi, bucatari, chelneri, ospatari, receptioneri, personal din restaurante sau institutii de cazare, etc.

Ospitalitatea si profesionalismul sunt esentiale in interactiunea cu orice client si stapanirea limbii germane este de asemenea conditia care trebuie indeplinita pentru a avea acces la un astfel de job.

De la efectuarea unei rezervari la telefon pana la primirea musafirilor si recomandarea meniului intr-un restaurant, vom acoperi o gama variata de astfel de conversatii care includ vocabular specific si structuri gramaticale de la simple la complexe.

Metode de predare

Alege metoda care ti se potriveste cel mai bine!

Cursuri Online
(via Skype call)

Online Skype - Flexibilitate si confort!

Cursuri Online
(Emaill)

Cursuri personalizate via Email!

La sediul tau
(pentru companii)

Fa astazi un upgrade echipei tale!