Testimoniale

Vezi ce spun despre noi - clientii, partenerii si prietenii nostri

 

eongaz
Kluber
STRABAG
Becker
asa cons
FANUC
SCHWARZMULLER
Unilem
Rosendahl
PLANTEXTRAKT
ALS
ems-floor-systems
Modulo

Testimoniale

Vezi ce spun despre noi - clientii, partenerii si prietenii nostri

La inceput am avut dubii legate de metoda de invatare online, insa chiar dupa primul curs mi-am schimbat total parerea si am inteles cat de flexibil, comod si interactiv este. Am reusit sa fac progrese uimitoare si am dobandit acea incredere care imi lipsea.
Elena MahaleanChemical Analysis Technician at SC Robert Bosch SRL
Desfasurarea interactiva a cursurilor, modalitatea de predare excelenta, explicatiile detaliate cat si temele si materialele primite m-au ajutat sa acumulez multe informatii noi si utile. Atitudine, profesionalism, rabdare, o echipa extraordinara. Multumesc.
Iulia MoiceanuProduct Support Manager - Curs engleza examen (CPE)
Flavia m-a ajutat in pregatirea pentru sustinerea examenului IELTS. A identificat rapid punctele slabe, am lucrat impreuna la ele si m-a ajutat sa fiu increzatoare in propriile cunostinte. A fost mai mult decat un simplu profesor, e o persoana dedicata si recomand cu toata caldura.
Ioana CiurdeaProject Manager - Curs engleza examen (IELTS)
Impreuna cu Flavia am reusit sa facem un curs personalizat pentru mine, care a inclus atat subiecte din domeniul medical cat si din cel pentru afaceri. Este un trainer de engleza exceptional si mi-a fost foarte usor sa avansez impreuna cu ea!
Svetlana ZnaceniMedic rezident oftalmologie - Curs engleza medicala si business
Cursul de Engleza Business a fost foarte bine structurat, la prima sedinta am stabilit scopul cursului si anume sa pot vorbi aproape fluent cu clientii si colegii din Germania. Dupa 3 module am considerat ca acest scop a fost atins cu succes! Recomand cu caldura!
Vasile NacuSenior Software Developer - Curs engleza business