CRESTE VALOAREA COMPANIEI TALE INVESTIND IN ANGAJATII TAI!
COMUNICA ACUM MAI USOR CU POTENTIALII TAI CLIENTI!

Cursuri limbi straine la sediul companiilor - Engleza, Germana, Italiana, Franceza, Spaniola, Maghiara, Romana pentru straini

Cursuri de limbi straine la sediul companiilor

De ce cursuri corporate cu Avanti Training Center?

Deoarece aducem acel entuziasm si implicare totala în transmiterea informatiei, deoarece suntem constienti de fapul că procesul de asimilare a oricarei limbi straine trebuie sa fie unul cat mai placut si deoarece ne pricepem sa incurajam si sa oferim increderea necesara celor care invata.

Cum se desfasoara programul de training?

Primul pas este sa ne cunoastem iar in acest sens un reprezentant Avanti Training Center se va deplasa la sediul tau pentru o discutie preliminara si identificarea nevoilor reale ale angajatilor tai.
Se stabileste apoi de comun acord evaluarea lor si repartizarea in grupe in functie de nivel (A1 - C2, Incepator - Avansat).

Evaluarea este deosebit de importanta si se poate face fie la sediul companiei, fie telefonic, fie online via Skype.
Dupa ce stabilim detaliile organizatorice putem incepe programul de training.

De la limbaje generale sau limbaje specializate (business, tehnic, economic-financiar, resurse umane, juridic, etc) si de la incepator pana la avansat, pentru cele mai des-utilizate limbi straine: engleza germana, franceza, italiana, spaniola, maghiara, romana, etc, punem la dispozitie cele mai eficiente programe de training lingvistic.

Ce se invata de fapt la cursurile de limbi straine la sediul companiilor?

Scopul majoritatii angajatorilor pentru angajati este ca acestia din urma sa ajunga sa poata comunica fara teama, sa inteleaga si sa se faca intelesi in diverse situatii, mai ales in cadrul activitatilor specifice job-ului - redactare de email-uri, comunicarea prin telefon sau Skype, creare si sustinere de prezentari in limbi straine, negocieri si intalniri de afaceri.

Fiecare curs contine activitati diverse, personalizate si special croite pentru a se plia pe nivelul si necesitatile reale ale celor care participa si include conversatie, jocuri de rol, vocabular specific, corespondenta de afaceri, expresii specifice, iar partea de gramatica este introdusa doar contextualizat cu diverse exemple pentru a facilita intelegerea.

Urmarim atingerea obiectivelor si cerintelor cursantilor, iar in acest sens ne pliem pe nevoile lor reale, combinand notiunile generale cu cele specializate cu accent mai ales pe comunicarea de afaceri.

Metodologie

Personalul companiei tale are nevoie de o altfel de abordare si atitudine din partea trainer-ului pentru a le starni si mentine interesul si motivatia necesare pentru a invata, iar echipa noastra detine experienta necesara.

Onestitatea, seriozitatea si profesionalismul trainer-ilor Avanti Training Center ne ajuta sa facem fata provocarilor si sa ne auto-depasim mereu.

Avantaje?

Detinem expertiza lingvistica, metode de training aplicate dar mai ales programe eficiente si flexibile menite sa raspunda nevoilor reale ale fiecarei companii si angajati. Vei beneficia de cei mai experimentati traineri, cea mai buna organizare a programului de instruire, incepand de la evaluare, stabilirea orarului, desfasurare in sine, testare si raportarea progresului.

La cerere, in cadrul sesiunilor de team building in diverse locatii se pot organiza si ateliere de comunicare in alte limbi straine pe diverse tematici, cu includerea unor diverse activitati menite sa incurajeze munca in echipa si abilitatile de comunicare.

Alege limba pe care vrei să o studiezi

Completeaza acum formularul de mai jos si primeste
o oferta personalizata pentru compania ta!