INTREBARI FRECVENTE

Raspundem la toate intrebarile tale.

Despre Avanti Training Center

Avanti Training Center - Centru de limbi straine, cu sediul in orasul Cluj-Napoca format dintr-o echipa de traineri de limbi straine experimentati, rabdatori si pasionati, alesi dintre cei mai buni, gata sa te ajute sa-ti dezvolti abilitatile lingvistice.
Ne plac limbile straine. Iubim ceea ce facem.
De la cele mai bune pachete de cursuri interactive online sau prin corespondenta la training sau audit lingvistic in cadrul companiilor si institutiilor, echipa noastra este mereu gata de noi provocari.
Telul nostru este sa facem procesul de asimilare a unei limbi straine mai ușor, placut si accesibil.
Entuziasmul celor care invata, ambitia si perseverenta, multumirea si satisfactia lor de a reusi sa se faca intelesi sau sa primeasca laude de la cei din jur, dar mai ales sa treaca peste frica de a se exprima liber.
Intr-un cuvant, sa reusim ca impreuna sa facem o schimbare pozitiva semnificativa in viata lor profesionala si personala.
Detinem expertiza lingvistica, metode de training aplicate dar mai ales programe eficiente si flexibile menite sa raspunda nevoilor reale ale fiecarei companii și angajați. Vei beneficia de cei mai experimentati traineri, cea mai buna organizare a programului de instruire lingvistica, incepand de la evaluare, stabilirea orarului, desfasurarea in sine, testare si raportarea progresului.
La cerere, in cadrul sesiunilor de training in diverse locatii se pot organiza si ateliere de comunicare in alte limbi straine pe diverse tematici, cu includerea unor diverse activitati menite sa incurajeze munca in echipa sau abilitatile de comunicare.
DA! Este complet gratuit!
Completeaza formularul de mai jos si hai sa ne cunoastem!

  Persoană fizicăPersoană juridică

  Avanti Training Center
  Telefon: (+40) 759 098 717
  Email: contact@avantitraining.ro

  Mai multe modalitati de contact gasesti aici: Contact Avanti Training Center

  Despre serviciile noastre

  Personalul companiei tale are nevoie de un altfel de abordare și atitudine din partea trainer-ului pentru a-i starni si mentine interesul si motivatia de a invata, iar echipa noastra detine experienta si know-how-ul necesar.

  Onestitatea, seriozitatea si profesionalismul trainer-ilor Avanti Training Center ne ajuta sa facem fata provocarilor si sa ne auto-depasim mereu.
  Deoarece credem cu tarie faptul ca flexibilitatea, timpul si confortul sunt esentiale, de ce sa nu utilizam tehnologia si in procesul de asimilare a unei limbi straine? Astfel, cursurile lingvistice via Skype ne aduc in zona Online.
  Metodele traditionale au fost inlocuite de cele interactive si mult mai eficiente, care au la baza un singur concept: faptul ca procesul de asimilare a oricarei limbi straine trebuie sa fie unul cat mai placut iar schimbul de informatie sa fie de așa natura incat sa incurajeze si sa sporească fluenta, intelegerea dar mai ales increderea celui care o invata.
  De ce ai nevoie?
  Un laptop sau o tableta, o conexiune buna de internet dar in special mult entuziasm si motivatie care sa te ajute sa inveti orice limba straina.
  Unde?
  Pe terasa, acasa, la birou, in masina, oriunde te simti confortabil, ne putem “da intalnire”.
  Cand?
  Chiar si acum! Suntem disponibili de la 8 AM la 10 PM, unii chiar si in weekend! Tu alegi ziua, ora si frecventa.
  Cat dureaza?
  Depinde de timpul tau. 1 ora sau 1 h 30 min?
  Deoarece intelegem ca timpul nu este mereu de partea noastra, acest mod de a asimila o limba straina te ajuta sa stabilesti cand si cat timp poti dedica studiului. Asadar, daca doresti sa iti imbunatatesti abilitatile de scriere, vocabular sau gramatica cursul prin corespondenta este ideal.
  Desigur, putem combina cele doua modalitati de a invata ceea ce va insemna mai mult timp pentru a insista pe conversatie si pronuntie in cadrul cursului online.
  Auditul consta in testarea competentelor lingvistice pentru o anumita limba straina, conform Cadrului European de Referinta pentru limbile straine.

  Nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta?

  Iti raspundem pe email in cel mai scurt timp!