Comunica mai eficient cu angajatii si potentialii tai clienti!
Fa ASTAZI un "upgrade" echipei tale!

Cursuri limbi straine online skype - Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola, Maghiara, Romana pentru straini

CURSURI DE LIMBI STRAINE ONLINE PENTRU COMPANII

De ce sa alegi cursuri de limbi straine online pentru angajatii tai?

Pentru ca online inseamna un plus de confort, interactivitate si flexibilitate.
Din sala de conferinte, camera de hotel sau chiar din masina, e nevoie doar de un PC sau tableta si cursul poate sa inceapa!

Cum ne organizam?

Dupa ce te-ai decis si vrei sa incerci, stabilim de comun acord o prima discutie online pentru a ne cunoaste.
Acest curs demo (30 de minute) este complet GRATUIT!
Ca urmare a acestei evaluari preliminare vei primi o oferta de pret personalizata in functie de nivel, numar de participanti si domeniul de interes.

Orarul de desfasurare a cursurilor se va stabili in functie de disponibilitatea angajatilor.

Metodologie

Noi, cei de la Avanti Training Center, incercam sa facem cursurile de limbi straine online pentru companii cat mai personalizate – fiecare sedinta este special conceputa si include: conversatii din diverse situatii din activitatea zilnica, vocabular si expresii contextualizate, diverse exercitii de vorbire – prezentari, negocieri, discutii pe diverse teme, scriere – corespondenta de afaceri si citire – specificatii, descriere produse, documente specifice, totul personalizat astfel incat sa fie in concordanta cu nivelul si nevoile reale ale angajatilor tai.

Materialele didactice folosite la curs

Incercam sa personalizam cursurile noastre de limbi straine pentru a raspunde nevoilor angajatilor tai.
Fiecare curs este pregatit din manuale moderne, de la edituri de renume in domeniul predarii limbilor straine.
Teste grila, dialoguri, materiale audio-video, prezentari pregatite special pentru domeniul in care isi desfasoara activitatea compania ta.

Rezultate

Dupa finalizarea cursului de limbi straine pentru companii, angajatii vor acumula cunostinte noi esentiale in mediul de afaceri, cum ar fi:

  • Depasirea barierelor lingvistice in comunicarea cu partenerii, clientii sau colegii din alte filiale, imbunatatind competentele de conversatie in limba straina dorita
  • Redactarea corecta a email-urilor si a altor mijloace de comunicare atat in interiorul companiei cat si cu clientii sau partenerii
  • Imbogatirea vocabularului activ al limbii studiate
  • Cunoasterea normelor gramaticale ale limbii straine predate la curs
  • Indeplinirea si intelegerea mai buna a sarcinilor specifice domeniului de activitate – financiar, marketing, resurse umane, vanzari, tehnic, etc.
  • Cresterea profesionala si sporirea productivitatii la locul de munca

O comunicare clara si o pozitie exprimata ferm, este 70% din succesul intr-o intalnire de afaceri!

De ce anume noi?

Simplu, pentru ca avem de toate: expertiza lingvistica, metode de training aplicate dar mai ales know how-ul si flexibilitatea care sa ne ajute sa venim in intampinarea nevoilor reale ale angajatilor tai.
Mai mult, avem cei mai experimentați traineri, cea mai buna organizare a programului de training de la evaluare, stabilirea programului, sustinere in sine, testare si raportarea progresului.

Monitorizare si raportare

Fiecare pas este atent monitorizat de catre un reprezentant Avanti Training Center si ne adaptam intru totul nevoilor si asteptarilor tale reale.
Dupa fiecare 12 sedinte finalizate se sustine un test pentru evaluarea progresului al carui rezultat va fi inmanat conducerii impreuna cu un raport al evolutiei fiecarui cursant si situatia prezentei la fiecare curs.

Alege limba pe care vrei să o studiezi

Completeaza acum formularul de mai jos si primeste
o oferta personalizata pentru compania ta!