Centrul de limbi straine Avanti Training Center organizeaza cursuri de limba maghiara cu predare online sau la sediul companiilor.

Profita acum la maxim de toate oportunitatile pe care ti le ofera limba maghiara!

Curs de limba maghiara pentru adulti Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad (incepatori, intermediari si avansati) online via Skype si la sediul companiilor

De ce sa inveti limba maghiara

 • In multe companii si institutii din tara noastra se vorbeste limba maghiara si multi parteneri de afaceri sau colaboratori sunt de origine maghiara;
 • Vei reusi sa faci o impresie foarte buna in fata colegilor, a prietenilor, sau chiar a rudelor;
 • Vei avea mai multe posibilitati de studiu, acces la locuri de munca mai bune si oportunitati de a te afirma profesional.

Vei avea sansa de a-ti schimba si imbunatati nu numai locul de munca, dar vei reusi sa comunici cu deplina incredere in orice situatie din viata reala.

 • Vei acea acces la o bogata traditie literara, culturala si artistica si o vei aprecia mai mult;
 • In afara de Ungaria, limba maghiara este vorbita in comunitati importante din Romania, Slovacia, Serbia, Croatia, Austria, Ucraina, precum şi de diaspora maghiara din alte tari.

Cursurile noastre de limba maghiara se adreseaza in special adultilor, de la nivel elementar pana la nivel avansat si acopera diverse domenii de interes si limbaje specializate.

Ce iti oferim noi

 • Curs demonstrativ GRATUIT de 30 de minute (online via Skype sau la sediul companiei tale)
 • Cea mai buna echipa de traineri certificati cu indelunga experienta in domeniul predarii limbilor straine
 • Continut de curs personalizat nevoilor si nivelului fiecarui cursant, cu accent pe dezvoltarea abilitatilor de vorbire
 • Activitati lingvistice diversificate, care sa mentina interesul cursantului
 • Acces la biblioteca noastra virtuala cu resurse de la cele mai renumite edituri in domeniul educatiei – manuale, caiete de lucru, carti de gramatica, resurse audio-video
 • Solutii practice pentru o invatare mai rapida si mai eficienta
 • Explicatii clare, o abordare interactiva, metode moderne de predare si rabdare in transmiterea informatiei
 • Recomandari si feedback constructiv care sa incurajeze procesul de asimilare
 • Dialog constant, solutii prompte si practice
 • Material de studiu individual bazat pe informatia parcursa la fiecare sedinta
 • O experienta unica de invatare, avand ca scop aducerea studentului la nivelul dorit de acesta si exersarea situatiilor de comunicare din viata reala.

Curs de limba maghiara gratuit!

Programeaza acum un curs demo gratuit (30 min) si te vom ajuta sa-ti afli nivelul de cunostinte.
Afla acum - de ce AVANTI TRAINING CENTER este alegerea perfecta pentru tine!

Cursuri de limba maghiara - domenii speciale

Maghiara Generala – Conversatie si vocabular

Curs limba maghiara pentru adulti - generala - conversatie, vocabular, socializare - Cluj, Baia-Mare, Timisoara, Arad, Alba

Cursul de maghiara generala acopera limbaj de zi cu zi regasit in diverse situatii din viata reala: in familie, cu prietenii, la cina, la cumparaturi, pe aeroport, pe strada, in corespondenta sau la telefon, etc.

Fiecare curs te ajuta la dezvoltarea celor patru abilitati esentiale: ascultare, citire, vorbire si scriere prin diverse activitati interactive axate pe folosirea unor structuri gramaticale date, vocabular specific si exersarea pronuntiei.

In paralel cu asimilarea de noi expresii si vocabular specific, focusul este utilizarea acestora contextualizat si intelegerea structurilor gramaticale prin suficienta repetitie.

Maghiara Business – Maghiara pentru afaceri

Curs limba engleza business - Limba engleza pentru afaceri

Cursul de maghiara pentru afaceri include limbaj din contextul  intalnirilor de afaceri, prezentarilor, conferintelor, negocierilor, sau corespondenta de afaceri (email-uri, rapoarte, descrieri produse, specificatii, etc), terminologie economico-financiara, vanzari, management și marketing, publicitate, etc.

Credem in asimilarea unei limbi straine prin intuitie mai degraba decat prin invatare rigida si supusa regulilor sau formulelor.

Astfel, activitatile propuse de noi sunt suficient de interactive, de actualitate si interesante pentru a starni si mentine interesul si a te ajuta sa inveti cu reala placere.

Progresul si satisfactia sunt imediate.

Metode de predare

Alege metoda care ti se potriveste cel mai bine!

Cursuri Online
(via Skype call)

Online Skype - Flexibilitate si confort!

Cursuri Online
(Emaill)

Cursuri personalizate via Email!

La sediul tau
(pentru companii)

Fa astazi un upgrade echipei tale!