Centrul de limbi straine Avanti Training Center organizeaza cursuri de limba engleza cu predare online sau la sediul companiilor.

Indrazneste si profita acum la maxim de toate oportunitatile pe care ti le ofera limba engleza!

Curs de limba engleza pentru adulti Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad (incepatori, intermediari si avansati) online via Skype si la sediul companiilor

De ce sa inveti limba engleza

Pentru ca viata ta se va schimba!

 • Limba engleza este a doua cea mai vorbita limba de pe glob (dupa limba mandarina, limba oficiala in China si Taiwan)  si este deja un skill pe care angajatorii de top se asteapta sa-l stapanesti la un nivel avansat
 • Engleza este limba dominanta in afaceri si a devenit limba preferata pentru comunicare in companii internationale
 • A cunoaste limba engleza nu se limiteaza doar la a putea vorbi cu nativi, ci este utilizata indiferent de zona, context social sau domeniu

Vei avea sansa de a-ti schimba si imbunatati nu numai locul de munca, dar vei reusi sa comunici cu deplina incredere in orice situatie din viata reala.

 • Calatoriile tale vor prinde viata! Vei putea vorbi liber cu persoane din intreaga lume
 • Vei avea acces la world entertainment din moment ce filme, informatie, muzica si emisiuni de top sunt exclusiv in engleza
 • Vei avea acces la burse de studiu la institutii celebre in toata lumea
 • Engleza este limba internet-ului si mai bine de 50% din website-uri sunt in engleza
 • Vei reusi sa comunici cu parteneri sau clienti din alte tari, vei avea posibilitati nelimitate de a te afirma profesional
 • Vei avea ocazia sa iti faci prieteni si sa cunosti alte culturi

Cursurile noastre de limba Engleza se adreseaza in special adultilor, de la nivel elementar (cusuri de limba engleza pentru incepatori) pana la nivel avansat si acopera diverse domenii de interes si limbaje specializate.

Ce iti oferim noi

 • Curs demonstrativ GRATUIT de 30 de minute (online via Skype sau la sediul companiei tale)
 • Cea mai buna echipa de traineri certificati cu indelunga experienta in domeniul predarii limbilor straine
 • Continut de curs personalizat nevoilor si nivelului fiecarui cursant, cu accent pe dezvoltarea abilitatilor de vorbire
 • Activitati lingvistice diversificate, care sa mentina interesul cursantului
 • Acces la biblioteca noastra virtuala cu resurse de la cele mai renumite edituri in domeniul educatiei – manuale, caiete de lucru, carti de gramatica, resurse audio-video
 • Solutii practice pentru o invatare mai rapida si mai eficienta
 • Explicatii clare, o abordare interactiva, metode moderne de predare si rabdare in transmiterea informatiei
 • Recomandari si feedback constructiv care sa incurajeze procesul de asimilare
 • Dialog constant, solutii prompte si practice
 • Material de studiu individual bazat pe informatia parcursa la fiecare sedinta
 • O experienta unica de invatare, avand ca scop aducerea studentului la nivelul dorit de acesta si exersarea situatiilor de comunicare din viata reala.

Curs de limba engleza gratuit!

Programeaza acum un curs demo gratuit (30 min) si te vom ajuta sa-ti afli nivelul de cunostinte.
Afla acum - de ce AVANTI TRAINING CENTER este alegerea perfecta pentru tine!

Cursuri de limba engleza - domenii speciale

Engleza Generala – Conversatie si vocabular

Curs limba engleza generala - conversatie, vocabular, socializare

Cursul de Engleza generala acopera limbaj de zi cu zi regasit in diverse situatii din viata reala: in familie, cu prietenii, la cina, la cumparaturi, pe aeroport, pe strada, in corespondenta sau la telefon, etc.

Fiecare curs te ajuta la dezvoltarea celor patru abilitati esentiale: ascultare, citire, vorbire si scriere prin diverse activitati interactive axate pe folosirea unor structuri gramaticale date, vocabular specific si exersarea pronuntiei.
In paralel cu asimilarea de noi expresii si vocabular specific, focusul este utilizarea acestora contextualizat si intelegerea structurilor gramaticale prin suficienta repetitie.

Engleza Business – Engleza pentru afaceri

Curs limba engleza business - Limba engleza pentru afaceri

Cursul de Engleza pentru afaceri include limbaj din contextul  intalnirilor de afaceri, prezentarilor, conferintelor, negocierilor, sau corespondenta de afaceri (email-uri, rapoarte, descrieri produse, specificatii, etc), terminologie economico-financiara, vanzari, management și marketing, publicitate, etc.

Credem in asimilarea unei limbi straine prin intuitie mai degraba decat prin invatare rigida si supusa regulilor sau formulelor.
Astfel, activitatile propuse de noi sunt suficient de interactive, de actualitate si interesante pentru a starni si mentine interesul si a te ajuta sa inveti cu reala placere.

Progresul si satisfactia sunt iminente!

Engleza Juridica – limbajul avocatilor, juristilor, notarilor, etc.

ENGLEZA JURIDICA – LIMBAJUL AVOCATILOR, JURISTILOR, NOTARILOR, ETC.

Cursul de Engleza juridica se axeaza pe vocabular si expresii tipice din diverse documente de specialitate sau care apartin de domenii cum ar fi: drept comercial, dreptul muncii, drept civil (contracte si obligatii), dreptul mediului, dreptul concurentei, drept international, dreptul proprietatii intelectuale, drept penal, dreptul familiei, etc.

Acest curs de limba engleza juridica se recomanda persoanelor care folosesc limba engleza in contexte specializate cum ar fi – avocati, juristi, notari, consultanti, studenti la drept si altele.

Engleza Medicala – Pentru cei ce-si doresc o cariera in domeniul medical

Curs de limba engleza medicala - engleza pentru medici si asistenti

Cursul de Engleza medicala abordeaza limbaj medical cum ar fi: generalitati despre fiecare ramura, consultarea pacientilor, anamneza, examinarile clinice si paraclinice, completarea foilor de observatie, abrevieri medicale, articole de specialitate, descrierea de proceduri medicale des intalnite, conferinte si prezentari pe diverse teme, studii de caz, rapoarte si articole din jurnale medicale, etc.

Acest curs de limba engleza medicala se recomanda persoanelor din domeniul medical cum ar fi – medici, studenti la medicina, medici rezidenti, asistenti medicali, asistenti sociali si alte persoane care doresc sa invete limba engleza axata pe domeniul medical.

Engleza Interviu – Pregatire pentru interviu

Curs de limba engleza pentru interviu de angajare - pregatire interviu engleza

In acest curs se vor dezbate si exersa cele mai des-intalnite intrebari pentru interviul de angajare in limba engleza.

Gasirea unui loc de munca mai bun care sa iti garanteze ascensiunea pe scara profesionala este acum conditionata de cunoasterea limbii Engleze la nivel fluent, ceea ce inseamna ca discursul tau trebuie sa fie cat mai natural iar ezitarile si pauzele trebuie sa fie inexistente.

Interviul in limba engleza este ocazia ta de a te departaja clar de ceilalti candidati.
Nu doar atitudinea ta dar mai ales fluenta de care dai dovada in discurs trebuie sa lase cea mai buna impresie angajatorului astfel incat la final acesta sa spuna: “Cand poti incepe?” 

Incepand de la descrierea experientei, a responsabilitatilor, punctelor forte sau slabiciunilor, motivul schimbarii job-ului sau  alte subiecte specifice fiecarei profesii, vom include si vom exersa tot ceea ce este necesar pentru a te pregati de interviu dar mai ales te vom ajuta sa dobandesti increderea si curajul necesar pentru acest important pas.

Engleza Examen – IELTS, TOEFL, Cambridge si altele

Curs de limba engleza pentru examen - TOEFL, IELTS, Cambridge A1, A2, B1, B2, C1, C2

Acest curs se axeaza pe pregatirea efectiva pentru examene standardizate internationale cum ar fi: IELTS (general training sau academic), TOEFL, TOEIC, FCE (First Certificate in English, B2), CAE (Certificate of Advanced English, C1), KET (Key English Test, A2), PET (Preliminary English Test, B1), BEC (Business English Certificates, B1, B2, C1)  pentru limba Engleza.

Deoarece aceste examene sunt deosebit de complexe, si pregatirea in vederea sustinerii lor este de dorit sa fie una riguroasa si temeinica. Astfel, dupa ce ne vom forma o idee mai buna despre continutul si structura lor vom incepe pregatirea pentru toate componentele necesare: vorbire, scriere, ascultare si scriere.

Fiecare tip de examen si fiecare nivel are subtilitatile si cerintele sale specifice insa impreuna vom descoperi care sunt acestea si le vom asimila pas cu pas.

Incepand de la expresii tipice, structuri gramaticale complexe sau folosirea stilului adecvat in eseuri sau articole, la exprimarea unor idei abstracte sau descrieri detaliate la interviu pana la intelegerea de informatii secifice si dezvoltarea abilitatilor de a idendifica informatia intr-un text scris sau audio, vom acoperi tot ceea ce este necesar pentru a-ti garanta succesul la orice examen.

Engleza Tehnica – Pentru personal calificat

Curs de limba engleza tehnica - engleza pentru ingineri si personal calificat

Cursul de Engleza tehnica include limbaj de specialitate din domenii diverse cum ar fi: industria construcțiilor, IT, petroliera, aeronautica, de prelucrare a lemnului, de transport, comunicare, logistica, etc.

Vom dezbate concepte tehnice prin intermediul unor resurse atent alese si ilustratii clare.
Subiectele de interes alese aduc in prim plan cele mai recente tehnologii, relevante pentru nevoile tale si care se pliaza pe specializari diverse.
Acest curs te va ajuta sa comunici cu furnizorii si clientii, sa intelegi specificatii tehnice, sa poti descrie operatiunile unui aparat si ciclurile de productie, sa denumesti diverse instrumente si echipamente, sa poti completa un formular de comanda sau sa prezinti activitatea companiei tale.

Vom invata cum putem intelege mai bine ideile principale din descrieri, vom asculta detalii specifice ca apoi sa initiem conversatii sau dezbateri in care vom prezenta informatii sau experiente personale cu exprimarea propriei opinii.

Engleza Hoteliera – Pentru personal hotelier

Curs de limba engleza pentru personal hotelier si de deservire

Acest curs acopera vocabular specific din industria hoteliera si catering si se adreseaza in special staff-ului cum ar fi: bucatari sefi, bucatari, chelneri, ospatari, receptioneri, personal din restaurante sau institutii de cazare, etc.

Ospitalitatea si profesionalismul sunt esentiale in interactiunea cu orice client si stapanirea limbii engleze este de asemenea conditia care trebuie indeplinita pentru a avea acces la un astfel de job.

De la efectuarea unei rezervari la telefon pana la primirea musafirilor si recomandarea meniului intr-un restaurant, vom acoperi o gama variata de astfel de conversatii care includ vocabular specific si structuri gramaticale de la simple la complexe.

Metode de predare

Alege metoda care ti se potriveste cel mai bine!

Cursuri Online
(via Skype call)

Online Skype - Flexibilitate si confort!

Cursuri Online
(Emaill)

Cursuri personalizate via Email!

La sediul tau
(pentru companii)

Fa astazi un upgrade echipei tale!