Centrul de limbi straine Avanti Training Center organizeaza cursuri de limba franceza cu predare online sau la sediul companiilor.

Ce beneficii si avantaje reprezinta stapanirea limbii franceze?
Exista multe motive pentru a incepe sa inveti limba franceza, considerata „limba iubirii”.

Curs de limba franceza pentru adulti Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad (incepatori, intermediari si avansati) online via Skype si la sediul companiilor

De ce sa inveti limba franceza

 • Daca partenerii tai de afaceri sunt vorbitori de limba franceza, vei avea mai mult succes in momentul in care vei incepe să comunici cu acestia in limba franceza;
 • Poti avea acces la un job mai bine platit pentru care limba franceza reprezinta un avantaj, atat in tara noastra cat si in strainatate;
 • Poti avea acces la invatamantul universitar in Franta la universitati prestigioase prin diverse burse de studiu.

Vei avea asadar sansa nu doar sa iti schimbi locul de munca, vei ajunge sa comunici cu incredere si fluenta in orice situatie de zi cu zi.

 • Vei avea parte de experiente unice in cadrul calatoriilor de afaceri sau in vacante, oriunde se vorbeste limba franceza, si anume in nu mai putin de 29 de tari in care limba franceza este limba oficiala, printre care: Franta, Belgia, Canada, Congo, Luxemburg, Elvetia, Monaco, Camerun, Madagascar, Burundi, etc;
 • Vei putea incerca meseria de ghid turistic pentru miile de turisti vorbitori de limba franceza care ne viziteaza tara;
 • Limba franceza este usor de studiat, fiind limba de origine latina si asadar similara cu limba romana;
 • Limba franceza este limba internationala pentru bucatarie, moda, teatru, arte vizuale, dans si arhitectura dar si limba oficiala in organizatii cum ar fi Natiunile Unite, Uniunea Europeana, UNESCO, NATO, etc.

Vei avea ocazia sa poti interactiona cu parteneri de afaceri vorbitori de limba franceza si vei avea sansa sa te afirmi.

Cursurile noastre de limba franceza se adreseaza in special adultilor, de la nivel elementar (A1-A2) pana la nivel avansat (B1, B2 – C1, C2) si dezbat diverse domenii si limbaje specializate.

Ce iti oferim noi

 • Curs demonstrativ GRATUIT de 30 de minute (online via Skype sau la sediul companiei tale)
 • Cea mai buna echipa de traineri certificati cu indelunga experienta in domeniul predarii limbilor straine
 • Continut de curs personalizat nevoilor si nivelului fiecarui cursant, cu accent pe dezvoltarea abilitatilor de vorbire
 • Activitati lingvistice diversificate, care sa mentina interesul cursantului
 • Acces la biblioteca noastra virtuala cu resurse de la cele mai renumite edituri in domeniul educatiei – manuale, caiete de lucru, carti de gramatica, resurse audio-video
 • Solutii practice pentru o invatare mai rapida si mai eficienta
 • Explicatii clare, o abordare interactiva, metode moderne de predare si rabdare in transmiterea informatiei
 • Recomandari si feedback constructiv care sa incurajeze procesul de asimilare
 • Dialog constant, solutii prompte si practice
 • Material de studiu individual bazat pe informatia parcursa la fiecare sedinta
 • O experienta unica de invatare, avand ca scop aducerea studentului la nivelul dorit de acesta si exersarea situatiilor de comunicare din viata reala.

Curs de limba franceza gratuit!

Programeaza acum un curs demo gratuit (30 min) si te vom ajuta sa-ti afli nivelul de cunostinte.
Afla acum - de ce AVANTI TRAINING CENTER este alegerea perfecta pentru tine!

Cursuri de limba franceza - domenii speciale

Franceza Generala – Conversatie si vocabular

Curs limba franceza generala - conversatie, vocabular, socializare

Cursul de limba franceza, domeniul general acopera limbaj zilnic care provine din diferite situatii din viata reala cum ar fi discutii in cadrul familie sau cu prietenii, la cina, la cumparaturi, pe aeroport, pe strada, in corespondenta de orice fel, la telefon, si nu numai.

Fiecare sedinta are in prim-plan dezvoltarea skill-urilor de baza cum ar fi: ascultare, citire, vorbire si scriere, iar activitatile propuse de noi sunt deosebit de interactive si includ structuri gramaticale de la simple la complexe, vocabular din diverse situatii si contexte sociale cu accent pe insusirea pronuntiei corecte.

Vom pune accent pe invatarea de noi expresii si terminologie cat mai diversificata, focusul fiind folosirea efectiva a acestora in diverse contexte precum si fixarea structurilor prin repetitie.

Franceza Business – Franceza pentru afaceri

Curs limba franceza business - Limba franceza pentru afaceri

Cursul de franceza pentru afaceri se axeaza pe limbaj din diverse situatii cum ar fi: intalniri de afaceri, prezentari, sesiuni de training, conferinte, negocieri, sau corespondenta de afaceri (email-uri, rapoarte, descrieri sau specificatii produse, etc) dar si terminologie economico-financiara, vanzari, management, marketing sau publicitate, etc.

Activitatile propuse de noi dar si abordarea aleasa de noi sunt deosebit de interactive si placute si cu siguranta vor reusi sa starneasca si sa mentina interesul suficient de mult pentru a inlesni procesul de invatare si a facilita progresul.

Satisfactia cand in sfarsit vei reusi sa intelegi si sa te faci inteles la o discutie sau cina de afaceri va merita efortul si te va motiva sa avansezi si mai mult.

Franceza Juridica – limbajul avocatilor, juristilor, notarilor, etc.

FRANCEZA JURIDICA – LIMBAJUL AVOCATILOR, JURISTILOR, NOTARILOR, ETC.

Cursul de franceza juridica include vocabular si expresii specifice din numeroase documente sau materiale de specialitate din domenii precum: drept comercial, dreptul muncii, drept civil (contracte si obligatii), dreptul mediului, dreptul concurentei, drept international, dreptul proprietatii intelectuale, drept penal, dreptul familiei, etc.

Acest curs de franceza juridica se adreseaza acelor persoane care folosesc limba franceza in anumite contexte cum ar fi – avocati, juristi, notari, consultanti, studenti la drept, etc.

Franceza Medicala – Pentru cei ce-si doresc o cariera in domeniul medical

Curs de limba franceza medicala - engleza pentru medici si asistenti

Cursul de franceza medicala contine limbaj medical cum ar fi: generalitati despre fiecare ramura, consultarea pacientilor, anamneza, examinari clinice si paraclinice, completarea foilor de observatie, abrevieri medicale, articole de specialitate, descrierea de proceduri medicale des intalnite, conferinte si prezentari pe diverse teme, studii de caz, rapoarte si articole din jurnale medicale, etc.

Acest curs de limba franceza medicala se adreseaza persoanelor din domeniul medical cum ar fi – medici, studenti la medicina, medici rezidenti, asistenti medicali, asistenti sociali si alte persoane care doresc sa invete limba franceza, domeniul medical.

Franceza Interviu – Pregatire pentru interviu

Curs de limba franceza pentru interviu de angajare - pregatire interviu franceza

In acest curs vom simula intrebari si raspunsuri intalnite in cadrul oricarui interviu de angajare in limba franceza.

Impreuna, vom ajunge la cel mai bun raspuns pe baza experientei si domeniului profesional pe care il vom repeta suficient de mult incat sa ajungem la fluenta si increderea necesara.

Vom aborda intrebari cum ar fi experienta ta profesionala, punctele forte sau slabe, situatii ipotetice sau modul in care ai abordat sau ai gestionat anumite situatii anterioare.

Gasirea unui loc de munca mult mai bun depinde uneori mai ales de stapanirea la un nivel fluent a limbii franceze si abilitatea de a sustine un discurs cat mai natural fara ezitari sau pauze lungi si incomode.

Interviul in limba franceza este singura ta sansa de a te departaja clar de ceilalti candidati iar fluenta dar mai ales abordarea si atitudinea ta in discurs te vor aduce mai aproape de a obtine job-ul mult visat.

Franceza Examen – DELF, DALF si DL

Curs de limba franceza pentru examen - DELF, DALF si DL

Acest curs se focuseaza pe pregatirea efectiva pentru examene standardizate internationaleDELF (Diplôme d’études en langue française), DALF (Diplôme approfondi de langue française) si DL.

Certificatele obtinute in urma examenelor au recunoastere internationala.

Cursurile de pregatire organizate la Avanti Training Center in vederea sustinerii acestor examene se axeaza atat pe perfectionarea cunostintelor de limba (intelegerea limbii vorbite, intelegerea unui text scris, abilitatea de a comunica fluent, capacitatea de a comunica oral si abilitatea de a redacta un text scris) cat si cunoasterea metodologiei specifice fiecarui examen in parte.

Deoarece aceste examene sunt deosebit de complexe, si pregatirea pentru sustinerea lor este necesar sa fie cat mai riguroasa.

Fiecare tip de examen si fiecare nivel are subtilitatile si cerintele sale specifice insa impreuna vom descoperi care sunt acestea si le vom asimila pas cu pas.

Cursurile de pregatire pentru examenele de limba franceza folosesc metodologii si materiale (manuale, exercitii, teste) de ultima ora, publicate in strainatate si concepute exact pentru acest tip de pregatire iar profesorii au indelungata experienta.

Franceza Tehnica – Pentru personal calificat

Curs de limba franceza tehnica - franceza pentru ingineri si personal calificat

Cursul de franceza tehnica cuprinde termeni de specialitate din domenii specifice, de exemplu: industria construcțiilor, IT, petroliera, aeronautica, prelucrarea lemnului, transport, comunicare, logistica, etc.

Vom acoperi limbaj tehnic utilizand diverse resurse de actualitate si atent alese care sa raspunda punctat nevoilor tale. Subiectele de interes se axeaza pe cele mai des-utilizate tehnologii si specializari diverse.

Acest curs te va ajuta sa poti comunica eficient si cu incredere cu furnizori, clienti sau parteneri, sa intelegi specificatii tehnice, sa poti descrie operatiunile unui aparat sau stadiile de productie dar si sa numesti instrumente si echipamente.

Vom ajunge sa intelegem mai bine ideile principale din diverse descrieri, rapoarte sau specificatii tehnice si chiar vom reusi sa ascultam detalii specifice ca apoi sa initiem conversatii sau dezbateri.

Franceza Hoteliera – Pentru personal hotelier

Curs de limba franceza pentru personal hotelier si de deservire

Acest curs acopera vocabular specific din industria hoteliera si catering si se adreseaza in special staff-ului cum ar fi: bucatari sefi, bucatari, chelneri, ospatari, receptioneri, personal din restaurante sau institutii de cazare, etc.

Ospitalitatea si profesionalismul sunt esentiale in interactiunea cu orice client si stapanirea limbii franceze este de asemenea conditia care trebuie indeplinita pentru a avea acces la un astfel de job.

De la efectuarea unei rezervari la telefon pana la primirea musafirilor si recomandarea meniului intr-un restaurant, vom acoperi o gama variata de astfel de conversatii care includ vocabular specific si structuri gramaticale de la simple la complexe.

Metode de predare

Alege metoda care ti se potriveste cel mai bine!

Cursuri Online
(via Skype call)

Online Skype - Flexibilitate si confort!

Cursuri Online
(Emaill)

Cursuri personalizate via Email!

La sediul tau
(pentru companii)

Fa astazi un upgrade echipei tale!