3500
Cursuri efectuate
750
Studenti multumiti
25
Traineri certificati
7
Limbi straine predate
Avanti Training Center - Cursuri de limbi straine pentru companii online si la sediu

“It is the supreme art of the teacher to awaken joy in creative expression and knowledge.”

Albert Einstein

Cine Suntem Noi

A invata o alta limba straina este precum a invata sa vezi lumea cu alti ochi.

Noi, adica cea mai buna echipa de traineri experimentati, vizionari si pasionati, alesi dintre cei mai buni, nu numai ca te vom invata orice limba straina, dar te vom si bine-dispune.

Ceea ce ne face pe noi, cei de la Avanti Training atat de speciali este faptul ca avem know-how-ul, entuziasmul si intuitia necesara pentru a da mai departe din cunostintele noastre celor care doresc sa stapaneasca o limba straina.

Nu exista nimic traditional si nici consacrat in demersul nostru, suntem noi, mereu implicati, inspirati si extrem de dedicati in ceea ce facem.

Ce facem

Ne plac limbile straine. Iubim ceea ce facem.
De la cele mai bune pachete de cursuri interactive online sau prin corespondenta la training sau audit lingvistic în cadrul companiilor si institutiilor, echipa noastra este mereu gata de noi provocari. Telul nostru este sa facem procesul de asimilare a unei limbi straine mai usor, placut si accesibil.

Ce ne motiveaza?

Entuziasmul celor care invata, ambitia si perseverenta, multumirea si satisfactia lor de a reusi sa se faca intelesi sau sa primeasca laude de la cei din jur, dar mai ales sa treaca peste frica de a se exprima liber.
Intr-un cuvant, sa reusim ca impreuna sa facem o schimbare pozitiva semnificativa in viata lor profesionala si personala.
Avanti Training Center - Cursuri Limbi Straine Online si Prin Corespondenta - Cluj Napoca