Centrul de limbi straine Avanti Training Center iti ofera cursuri de limbi straine online Skype / Zoom.

Avem traineri specializati in predarea limbilor straine online, axati pe domeniul de care esti interesat – Business, Medical, IT, Tehnic, Juridic, sau altele.
Cursuri limbi straine online Skype / Zoom - Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola, Maghiara, Romana pentru straini

Detalii despre cursul online - Skype / Zoom

Despre desfasurarea cursurilor de limbi straine online Skype / Zoom

De ce sa alegi cursuri de limbi straine Online Skype / Zoom?

Deoarece credem cu tarie faptul ca flexibilitatea, timpul si confortul sunt esentiale, de ce sa nu utilizam tehnologia si in procesul de asimilare a unei limbi straine? Astfel, cursurile lingvistice via Skype sau Zoom ne aduc in zona Online.

Ce aducem nou in domeniul predarii limbilor straine?

Metodele traditionale de predare a limbilor straine au fost inlocuite de cele interactive si mult mai eficiente, care au la baza un singur concept: faptul ca procesul de asimilare a oricarei limbi straine trebuie sa fie unul cat mai placut iar schimbul de informatie sa fie de asa natura incat sa incurajeze si sa sporeasca fluenta, intelegerea dar mai ales increderea celui care o invata.

De ce ai nevoie ca sa inveti?

Un laptop sau o tableta, o conexiune buna de internet dar in special mult entuziasm si motivatie care sa te ajute sa inveti orice limba straina.

Unde inveti?

Pe terasa, acasa, la birou, in masina, oriunde te simti confortabil, ne putem “da intalnire”.

Cand putem incepe cursurile?

Chiar si acum! Suntem disponibili de la 8 AM la 10 PM, unii chiar si in weekend!
Tu alegi ziua, ora si frecventa.

Cat dureaza un curs?

Depinde de timpul tau. 1 ora sau 1 h 30 min?

 

Cu cine invat?

Echipa noastra de traineri experimentati, rabdatori si alesi dintre cei mai buni nu numai ca te vor invata orice limba straina, dar te vor si bine-dispune! Ne pricepem si la asta!

Ce/cum anume voi invata?

Ne straduim ca la fiecare intalnire sa includem cate putin din fiecare: conversatii diverse si interactive, vocabular si expresii contextualizate, exercitii de scriere si citire, totul croit in asa fel incat sa se plieze perfect pe nivelul si nevoile tale reale. Ne permitem chiar si glume!

Doar eu?

Recomandarea noastra este de 1:1 (1 Trainer : 1 Cursant), insa se poate si 1:2 sau 1:3 fie folosind acelasi device sau prin conference call.

Din ce invat?

Toate e-resursele necesare iti vor fi puse la dispozitie incepand de la primul curs, dupa stabilirea nivelului si a domeniului de interes. Materiale de la cele mai cunoscute edituri din lume in domeniul educational.

Pot sa invat ce vreau eu?

Ne putem axa pe ce doresti: o intalnire de afaceri, o prezentare a unui proiect, ajutor in comunicare prin corespondenta, limbaj medical, tehnic, juridic, pregatirea pentru un interviu pentru un job mai bun sau chiar pregatire pentru diverse examene.
Flexibilitatea si deschiderea noastra ne ajuta sa mentinem procesul de invatare extrem de personalizat. Informatia se poate adapta mereu si noi chiar stim cum!

 

Alege limba pe care vrei să o studiezi

Cum incepem cursurile?

Ne poti contacta direct sau poti programa mai jos un curs demo GRATUIT pentru a te convinge!

Curs Demo Online Gratuit - Limbi Straine -limba-engleza-franceza-germana-spaniola-italiana-Cluj-Napoca

Curs de limbi straine gratuit!
Pentru Companii si Persoane Fizice.

Programeaza acum un curs demo gratuit (30 min) si te vom ajuta sa-ti afli nivelul de cunostinte.
Afla acum - de ce AVANTI TRAINING CENTER este alegerea perfecta pentru tine!