Centrul de limbi straine Avanti Training Center organizeaza cursuri de limba spaniola cu predare online sau la sediul companiilor.

Profita acum la maxim de toate oportunitatile pe care ti le ofera limba spaniola!

Curs de limba spaniola pentru adulti Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad (incepatori, intermediari si avansati) online via Skype si la sediul companiilor

De ce sa inveti limba spaniola

 • Aproape 400 milioane de persoane vorbesc limba spaniola, aceasta fiind una din limbile cele mai importante de pe glob iar teritoriile unde spaniola este vorbita nu cuprinde doar Spania, ci şi America Latină şi sudul Statelor Unite ale Americii, Guineea Ecuatorială şi o parte din Filipine si este limba oficiala în 21 de tari, ca prima sau a doua limba.
 • Companiile cer tot mai des persoane care vorbesc limba spaniola, in toate domeniile: medical, vanzari, legal, business, educatie, etc;
 • Spaniola este una dintre limbile cele mai simplu de invatat, alfabetul spaniol fiind foarte simplu de pronuntat

Vei avea sansa de a-ti schimba si imbunatati nu numai locul de munca, dar vei reusi sa comunici cu deplina incredere in orice situatie din viata reala.

 • Invatarea limbii spaniole nu doar ca iti antreneaza capacitatile cognitive, insa te ajuta sa iti deschizi noi oportunitati de socializare si informare, oferindu-ti noi perspective de crestere in cariera;
 • Limba spaniola iti va facilita acces la job-uri mai bune in companii de renume si multinationale dar mai ales iti va aduce prosperitate in afaceri.

Cursurile noastre de limba spaniola se adreseaza in special adultilor, de la nivel elementar pana la nivel avansat si acopera diverse domenii de interes si limbaje specializate.

Ce iti oferim noi

 • Curs demonstrativ GRATUIT de 30 de minute (online via Skype sau la sediul companiei tale)
 • Cea mai buna echipa de traineri certificati cu indelunga experienta in domeniul predarii limbilor straine
 • Continut de curs personalizat nevoilor si nivelului fiecarui cursant, cu accent pe dezvoltarea abilitatilor de vorbire
 • Activitati lingvistice diversificate, care sa mentina interesul cursantului
 • Acces la biblioteca noastra virtuala cu resurse de la cele mai renumite edituri in domeniul educatiei – manuale, caiete de lucru, carti de gramatica, resurse audio-video
 • Solutii practice pentru o invatare mai rapida si mai eficienta
 • Explicatii clare, o abordare interactiva, metode moderne de predare si rabdare in transmiterea informatiei
 • Recomandari si feedback constructiv care sa incurajeze procesul de asimilare
 • Dialog constant, solutii prompte si practice
 • Material de studiu individual bazat pe informatia parcursa la fiecare sedinta
 • O experienta unica de invatare, avand ca scop aducerea studentului la nivelul dorit de acesta si exersarea situatiilor de comunicare din viata reala.

Curs de limba spaniola gratuit!

Programeaza acum un curs demo gratuit (30 min) si te vom ajuta sa-ti afli nivelul de cunostinte.
Afla acum - de ce AVANTI TRAINING CENTER este alegerea perfecta pentru tine!

Cursuri de limba spaniola - domenii speciale

Spaniola Generala – Conversatie si vocabular

Curs de limba spaniola pentru adulti incepatori intermediari avansati - gramatica, vocabular, conversatie spaniola

Cursul de spaniola generala acopera limbaj de zi cu zi regasit in diverse situatii din viata reala: in familie, cu prietenii, la cina, la cumparaturi, pe aeroport, pe strada, in corespondenta sau la telefon, etc.

Fiecare curs te ajuta la dezvoltarea celor patru abilitati esentiale: ascultare, citire, vorbire si scriere prin diverse activitati interactive axate pe folosirea unor structuri gramaticale date, vocabular specific si exersarea pronuntiei.

In paralel cu asimilarea de noi expresii si vocabular specific, focusul este utilizarea acestora contextualizat si intelegerea structurilor gramaticale prin suficienta repetitie.

Spaniola Business – Spaniola pentru afaceri

Curs limba spaniola business - Limba spaniola pentru afaceri

Cursul de spaniola pentru afaceri include limbaj din contextul  intalnirilor de afaceri, prezentarilor, conferintelor, negocierilor, sau corespondenta de afaceri (email-uri, rapoarte, descrieri produse, specificatii, etc), terminologie economico-financiara, vanzari, management și marketing, publicitate, etc.

Credem in asimilarea unei limbi straine prin intuitie mai degraba decat prin invatare rigida si supusa regulilor sau formulelor.

Astfel, activitatile propuse de noi sunt suficient de interactive, de actualitate si interesante pentru a starni si mentine interesul si a te ajuta sa inveti cu reala placere.

Progresul si satisfactia sunt imediate.

Spaniola Interviu – Pregatire pentru interviu

Curs de limba spaniola pentru interviu de angajare - pregatire interviu spaniola

Acest curs acopera cele mai des-intalnite intrebari pentru interviul de angajare in limba spaniola.

Gasirea unui loc de munca mai bun care sa iti garanteze ascensiunea pe scara profesionala poate sa depinda in multe cazuri de cunoasterea limbii spaniole nivel fluent.

Interviul in limba spaniola este sansa ta de a te departaja clar de ceilalti candidati.

Nu doar atitudinea ta dar mai ales fluenta de care dai dovada in discurs trebuie sa lase cea mai buna impresie angajatorului si sa iti faciliteze obtinerea acelui job.

Incepand de la descrierea experientei, a responsabilitatilor, punctelor forte sau slabiciunilor, motivul schimbarii job-ului sau  alte subiecte specifice fiecarei profesii, vom include si vom exersa tot ceea ce este necesar pentru a te pregati de interviu dar mai ales te vom ajuta sa dobandesti increderea si curajul necesar pentru acest important pas.

Spaniola Examen – DELE

Curs de limba spaniola pentru examen in limba spaniola - DELE A1, A2, B1, B2, C1, C2

Acest curs se focuseaza pe pregatirea efectiva pentru examene standardizate internationale. Certificatele obtinute in urma examenelor au recunoastere internationala.

Cursurile de pregatire organizate la Avanti Training Center in vederea sustinerii acestor examene se axeaza atat pe perfectionarea cunostintelor de limba (intelegerea limbii vorbite, intelegerea unui text scris, abilitatea de a comunica fluent, capacitatea de a comunica oral si abilitatea de a redacta un text scris) cat si pe cunoasterea metodologiei specifice fiecarui examen in parte.

Deoarece aceste examene sunt deosebit de complexe, si pregatirea pentru sustinerea lor este necesar sa fie cat mai riguroasa.

Fiecare tip de examen si fiecare nivel are subtilitatile si cerintele sale specifice insa impreuna vom descoperi care sunt acestea si le vom asimila pas cu pas.

Cursurile de pregatire pentru examenele de limba spaniola folosesc metodologii si materiale (manuale, exercitii, teste) de ultima ora, publicate in strainatate si concepute exact pentru acest tip de pregatire iar profesorii au indelungata experienta.

Spaniola Hoteliera – Pentru personal hotelier

Curs de limba spaniola pentru personal hotelier si de deservire

Acest curs acopera vocabular specific din industria hoteliera si catering si se adreseaza in special staff-ului cum ar fi: bucatari sefi, bucatari, chelneri, ospatari, receptioneri, personal din restaurante sau institutii de cazare, etc.

Ospitalitatea si profesionalismul sunt esentiale in interactiunea cu orice client si stapanirea limbii spaniole este de asemenea conditia care trebuie indeplinita pentru a avea acces la un astfel de job.

De la efectuarea unei rezervari la telefon pana la primirea musafirilor si recomandarea meniului intr-un restaurant, vom acoperi o gama variata de astfel de conversatii care includ vocabular specific si structuri gramaticale de la simple la complexe.

Spaniola Medicala – Cariera in domeniul medical

Curs de limba engleza medicala - engleza pentru medici si asistenti

Cursul de spaniola medicala abordeaza limbaj medical cum ar fi: generalitati despre fiecare ramura, consultarea pacientilor, anamneza, examinarile clinice si paraclinice, completarea foilor de observatie, abrevieri medicale, articole de specialitate, descrierea de proceduri medicale des intalnite, conferinte si prezentari pe diverse teme, studii de caz, rapoarte si articole din jurnale medicale, etc.

Acest curs de limba spaniola medicala se recomanda persoanelor din domeniul medical cum ar fi – medici, studenti la medicina, medici rezidenti, asistenti medicali, asistenti sociali si alte persoane care doresc sa invete limba spaniola axata pe domeniul medical.

Metode de predare

Alege metoda care ti se potriveste cel mai bine!

Cursuri Online
(via Skype call)

Online Skype - Flexibilitate si confort!

Cursuri Online
(Emaill)

Cursuri personalizate via Email!

La sediul tau
(pentru companii)

Fa astazi un upgrade echipei tale!